Ощадбанк прокредитує бізнес для закупівлі генераторів та енергонакопичувачів

Ощадбанк прокредитує бізнес для закупівлі генераторів та енергонакопичувачів

Укрінформ
Ощадбанк прокредитує бізнес, який купуватиме та встановлюватиме обладнання для безперебійної роботи його енергомережі, за ставкою 0%.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба банку.

"Ощадбанк запускає кредитний продукт, метою якого є купівля та встановлення обладнання, що забезпечує безперебійну роботу енергосистеми бізнесу, в рамках державної програми "Доступні кредити 5-7-9%", - ідеться в повідомленні.

Підприємці можуть придбати за ставкою від 0% генератори для виробництва електроенергії, сонячні панелі, електронакопичувачі, акумулятори, вітрові генератори, біопаливо від будь-яких постачальників, в тому числі й партнерів банку.

Читайте також: Гетманцев анонсував рішення податкових питань для бізнесу через відключення електроенергії

В умовах енергетичної кризи продукт стане у нагоді широкому колу підприємців, адже призначений для магазинів біля дому, аптек, кафе, торговельних приміщень, зокрема квіткарень, книгарень, магазинів напівфабрикатів, цехів з виробничими лініями, офісних приміщень тощо.

Залежно від обсягів проєкту кредит надається на суму від 100 тис. до 60 млн грн. Строк кредиту – від 6 до 60 місяців.

Як повідомляв Укрінформ, 23 листопада росіяни вчергове обстріляли енергетичну інфраструктуру. Наразі по всій Україні задіяні аварійні відключення електроенергії, в деяких регіонах відсутнє водопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-