Укренерго не планує сьогодні аварійних відключень світла

Укренерго не планує сьогодні аварійних відключень світла

Укрінформ
У суботу, 19 листопада у всіх регіонах України буде застосовано планові відключення електроенергії.

Як передає Укрінформ, про це НЕК “Укренерго”, повідомляє у Фейсбуку.

“19 листопада у всіх регіонах України з 00:00 до 02:00 та з 8:00 до 24:00 будуть застосовуватись планові відключення. Додаткові аварійні відключення не прогнозуються”, - вказується в дописі.

В Укренерго наголошують, що обмеження споживання – це наслідки ракетних атак російських загарбників на енергосистему України: “Цього тижня це вже була шоста. Пошкоджень багато, вони складні. Ремонтні бригади працюють цілодобово і без вихідних над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям”.

Читайте також: Важка ситуація з енергопостачанням зберігається у Києві та 17 регіонах - Зеленський

Також зазначається, що графіки планових відключень складають та застосовують обленерго, перелік яких можна знайти за посиланням.

“Укренерго не відключає конкретні будинки, вулиці чи міста, а надає обленерго лише обсяги (мегавати), на які треба зменшити споживання”, - додали в компанії.

Читайте також: Світло завжди перемагає темряву: як Україна бореться з російським енерготерором

Як повідомляв Укрінформ, 17 листопада директор компанії “ДТЕК” Дмитро Сахарук заявив, що через масштабні пошкодження енергооб'єктів без світла перебувають до 40% споживачів. В окремих районах світло буде відсутнє по кілька днів.

Фото: facebook.com/vinoblenergo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-