В ОП повідомили про завершення робіт з відновлення електропостачання у низці регіонів

В ОП повідомили про завершення робіт з відновлення електропостачання у низці регіонів

Укрінформ
Роботи з відновлення електропостачання в частині регіонів України вже завершено, в інших стабілізовано ситуацію й відповідні служби продовжують працювати.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

За словами посадовця, в Івано-Франківській області 100% електропостачання відновлено, в Одеській області також завершено роботи і світло є.

Тимошенко зазначив, що в Тернополі роботи завершені й обласний центр уже зі світлом, а електропостачання по області має бути відновлено впродовж ночі.

Читайте також: Через російські удари по енергетичній інфраструктурі ситуація критична - ОП

Крім того, заступник керівника ОП поінформував, що в Черкаській області ситуацію з електроенергією стабілізовано й застосовуватимуть погодинні відключення, які були до сьогоднішніх атак, на Сумщині підключили 100 тис. абонентів, а на Житомирщині - 110 тис., переважно в обласному центрі.

Також заживлено Чернігівську область, але там застосовуються графіки аварійних відключень, у Чернівецькій області відновлено 100% електропостачання.

Читайте також: Укренерго вводить аварійні відключення світла у Києві

На Сумщині вже підключили 100 тисяч абонентів і працюють далі.

Харків та область: служби роблять усе можливе аби протягом наступних декількох годин заживити увесь регіон.

Водночас Тимошенко розповів, що на Львівщині й Хмельниччині велика кількість населення без електрики, там першочергові завдання - підключити на ранок максимальну кількість абонентів. У Харкові та області відповідні служби роблять усе можливе, аби протягом наступних кількох годин заживити увесь регіон.

Читайте також: У Львові внаслідок обстрілу рф є поранений

Як повідомлялося, росія 15 листопада здійснила масштабний ракетний обстріл України, зафіксовано влучання в об'єкти інфраструктури та житлові будинки. Українські сили ППО збили понад 70 ракет із більш ніж 90 запущених росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-