Чернишов обговорив із главою місії МВФ нову програму співпраці і вплив війни на газовий сектор

Чернишов обговорив із главою місії МВФ нову програму співпраці і вплив війни на газовий сектор

Укрінформ
Голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов та голова місії Міжнародного валютного фонду Гевін Ґрей обговорили, зокрема, вплив війни на газовий сектор України та нову програму співпраці з Фондом.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Нафтогазу.

"Стабілізація фінансового стану – один із ключових пріоритетів, над яким зараз працює Група Нафтогаз. На цьому наголосив Олексій Чернишов, голова правління НАК “Нафтогаз України”, під час онлайн-зустрічі з головою місії Міжнародного валютного фонду Гевіном Ґреєм сьогодні, 14 листопада 2022 року", - йдеться у повідомленні.

Йшлося також про вплив війни на газовий сектор України та нову програму співпраці з Фондом.

«Незважаючи на складність ситуації, в якій наша країна знаходиться зараз, ми маємо докласти максимум зусиль та використати усі наявні інструменти та можливості для того, щоб успішно пройти опалювальний сезон та стабілізувати ситуацію в компанії», – наголосив Чернишов.

На його переконання, послідовна та безперечна підтримка України з боку Міжнародного валютного фонду відкриває нові горизонти співпраці для зміцнення нашої економіки.

Читайте також: Нафтогаз планує розширити співпрацю з енергетичними компаніями Британії

Як повідомлялось, місія Міжнародного валютного фонду 11 листопада розпочала онлайн-дискусії з представниками України щодо нової програми кредитування. Буде обговорюватися Моніторингова програма, яка окреслить напрями монетарної та податково-бюджетної політики щодо підтримки макроекономічної та фінансової стабільності.

Фото: Нафтогаз України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-