Новий директор Укрнафти став до роботи, слідчі дії на підприємстві завершилися

Новий директор Укрнафти став до роботи, слідчі дії на підприємстві завершилися

Укрінформ
Новий керівник ПАТ "Укрнафта" Сергій Корецький приступив до виконання своїх обов'язків.

Про це йдеться у пресрелізі компанії, який є у розпорядженні Укрінформу.

"Сергій Корецький, новопризначений директор ПАТ "Укрнафта", приступив до виконання обов'язків", - йдеться у повідомленні.

За словами Корецього, на сьогодні основне завдання - забезпечити безперервну роботу підприємства в умовах воєнного стану, зберегти стабільні обсяги видобутку вуглеводнів та фіскальну дисципліну.

Також зазначається, що правоохоронні органи завершили слідчі дії у центральному офісі Укрнафти. Роботу підприємства відновлено.

Читайте також: Укрнафта заявляє про відсутність заборгованості зі сплати податків

Як повідомляв Укрінформ, за даними сервісу моніторингу публічних реєстрів "Опендатабот", 10 листопада у ПАТ "Укрнафта" Сергій Корецький змінив Олега Геза на посаді директора компанії.

Крім того, Корецький вказаний керівником ПАТ "Укртатнафта" із 9 листопада.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов 7 листопада заявив, що активи компаній "Мотор Січ", "Запоріжтрансформатор", "АвтоКрАЗ", "Укрнафта" та "Укртатнафта" передані в управління Міністерства оборони.

НАК «Нафтогаз України» належить 50%+1 акція «Укрнафти», ще 42% володіли компанії групи «Приват» Ігоря Коломойського і його партнерів. «Приват» здійснював операційний контроль над «Укрнафтою» з лютого 2003 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-