Укрнафта заявляє про відсутність заборгованості зі сплати податків

Укрнафта заявляє про відсутність заборгованості зі сплати податків

Укрінформ
Укрнафта у 2022 році виконало у повному обсязі податкові зобов'язання і перерахувало до бюджетів різних рівнів 18,2 млрд грн.

Про це йдеться у пресрелізі компанії, який є у розпорядженні Укрінформу.

"У 2022 році «Укрнафта» у повному обсязі виконала поточні податкові зобов'язання, перерахувавши до бюджетів різних рівнів 18,2 млрд грн. Компанія не має заборгованості по сплаті податків, в тому числі по сплаті акцизного збору", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в умовах воєнних дій компанія зберегла стабільний видобуток нафти, показники добового видобутку вдалося відновити до довоєнного рівня.

У пресслужбі наголошують, що компанія повністю та без затримок виплачує заробітні плати, у тому числі мобілізованим співробітникам.

Читайте також: Несплата податків на 700 мільйонів: БЕБ проводить обшуки на нафтопереробному заводі

Як повідомлялось, 7 листопада секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що активи компаній "Мотор Січ", "Запоріжтрансформатор", "АвтоКрАЗ", "Укрнафта" та "Укртатнафта" передано в управління Міністерства оборони.

Зранку 9 листопада на сторінці Укрнафти у Фейсбуці з'явилось повідомлення, що починаючи з 20.00 8 листопада робота центрального офісу ПАТ "Укрнафта" була заблокована озброєними людьми. Вранці 9 листопада співробітники та керівники компанії не були допущені на робочі місця.

НАК «Нафтогаз України» належали 50%+1 акція «Укрнафти», ще 42% володіли компанії групи «Приват» Ігоря Коломойського і його партнерів. «Приват» здійснював операційний контроль над «Укрнафтою» з лютого 2003 року.

Фото: bun.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-