Новий очільник Нафтогазу отримав завдання від голови уряду

Новий очільник Нафтогазу отримав завдання від голови уряду

Укрінформ
Перед новим очільником НАК "Нафтогаз України" Олексієм Чернишовим стоїть низка важливих завдань, зокрема проходження опалювального сезону та нарощування газовидобування.

Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Вітаємо на посаді новопризначеного голову правління НАК "Нафтогаз України Олексія Чернишова", - написав Шмигаль.

Він зазначив, що під час повномасштабної війни Нафтогаз був і залишається одним із ключових елементів енергетичної безпеки. За його словами, компанія тримає видобуток газу на стабільному рівні. У сховищах накопичено достатній обсяг газу для стабільного проходження опалювального сезону.

Прем'єр-міністр наголосив, що перед новим керівником компанії стоять важливі завдання. Це, зокрема, проходження опалювального сезону і накопичення газу протягом нього, управління ТЕЦ, що передані в управління Нафтогазу, нарощування власного газовидобутку, забезпечення фінансового ресурсу для стабільної роботи компанії.

Шмигаль також подякував колишньому керівнику Юрію Вітренку за його роботу на посаді голови правління Нафтогазу в найскладніший для держави час.

Читайте також: У Тернополі розпочався опалювальний сезон

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів призначив колишнього міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова головою правління НАК «Нафтогаз України».

Кабмін 1 листопада звільнив Юрія Вітренка з цієї посади, яку він обіймав з квітня 2021 року.

Із вересня 2021 року в умовах відсутності у Нафтогазі наглядової ради її функції виконує акціонер компанії - Кабінет Міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-