Один із найбільших банків Таджикистану призупинив прийом російських карт «Мир»

Один із найбільших банків Таджикистану призупинив прийом російських карт «Мир»

Укрінформ
Один із найбільших банків Таджикистану Dushanbe City Bank призупинив обслуговування російських карт платіжної системи "Мир".

Як передає Укрінформ, про це банк повідомили у своєму Телеграм-каналі.

«З технічних причин ми призупиняємо обслуговування російської платіжної системи "Мир", а саме: зняття з наших банкоматів та оплата через POS-термінал», - повідомили в банку.

Раніше стало відомо, що в Узбекистані 23 вересня призупинили обслуговування випущених міжнародними банками карт російської платіжної системи "Мир".

Більш того, Народний банк Казахстану також тимчасово призупинив обслуговування карт російської платіжної системи "Мир" у своїх банкоматах. 19 вересня з такими картами перестали працювати великі турецькі банки Isbank та Denizbank.

Читайте також: Казахстан не надаватиме прихисток росіянам, що тікають від мобілізації

Як повідомлялося, 15 вересня Мінфін США заявив, що іноземні банки, які укладають договори з оператором карт "Мир" - Національною системою платіжних карт (НСПК), який не потрапив під обмеження Заходу, "ризикують підтримати зусилля росії щодо обходу санкцій". Міністерство нагадало, що Вашингтон має право за це накладати блокуючі санкції.

Фото з сайту diyor.tj

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-