У «Дії» з'явиться послуга купівлі військових облігацій

У «Дії» з'явиться послуга купівлі військових облігацій

Укрінформ
У застосунку "Дія" з'явиться послуга купівлі військових облігацій, яка дозволить спонсорувати перемогу України над російськими загарбниками й отримати від цього гарантований прибуток.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"ЗСУ продовжують свій блискавичний контрнаступ, звільняючи українські міста. Скоро з'явиться можливість стати спонсором перемоги, придбавши військові облігації в "Дії". Наша команда працює над запуском облігацій у застосунку. Ви зможете придбати їх, щоб підтримати економіку України та задонатити на потреби армії, а потім — отримати свої кошти назад із відсотками", — зазначив він.

За словами Федорова, кожна облігація матиме назву тимчасово захопленого міста. Так, придбавши облігацію "Херсон", "Мелітополь", "Маріуполь" або "Крим", громадянин фінансуватиме економіку й Збройні сили України, тоді як українські військові працюватимуть, щоб уже скоро над кожним із цих міст підняли синьо-жовтий стяг.

"Військові облігації в Дії — це класичний win-win: спонсорування перемоги України над росією та гарантований прибуток. Згодом напишу для вас більше деталей", — додав міністр.

Читайте також: З початку війни українці придбали військових облігацій на 100 мільярдів - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, станом на вересень Національний банк України перерахував на потреби ЗСУ понад 20,2 мільярда гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-