Фонд гарантування продає нерухомість Промінвестбанку в Києві

Фонд гарантування продає нерухомість Промінвестбанку в Києві

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає два нежитлові будинки у Києві, що знаходиться на балансі ПАТ «Промінвестбанк».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"20 вересня в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу двох об’єктів нерухомості, що розташовані на лівому березі р. Дніпро у місті Києві. Активи перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк», що нині ліквідується Фондом гарантування вкладів, і на торги виставляються уперше", - йдеться в повідомленні.

На продаж виставлено два лоти. Один з них це нежитловий будинок, комерційна нерухомість загальною площею 2 152 кв.м, розташована на вулиці Драгоманова. Стартова ціна реалізації – 54,9 млн грн.

Другий лот - нежитловий будинок, комерційна нерухомість, загальною площею 1 623,2 кв.м, на вулиці Червоноткацька. Знаходиться у пішій доступності до станції метро «Чернігівська», поруч – супермаркети, заклади харчування, поштові відділення, аптеки тощо. Початкова ціна – 31,9 млн грн.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «Промінвестбанк».

Читайте також: Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продає активи Промінвестбанку

Як повідомлялося, Верховна Рада 12 травня ухвалила закон, що передбачає примусове вилучення в Україні таких прав власності рф та її резидентів, як 99,772644% акцій «Промінвестбанку» (ПІБ, Київ), що належать держкорпорації розвитку "ВЭБ.рф", та 100% акцій Міжнародного резервного банку (МР Банк, раніше – Сбербанк, Київ), що належать Сбербанку росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-