КРАІЛ анулювала ліцензії 1xBet через зв'язки з росією

КРАІЛ анулювала ліцензії 1xBet через зв'язки з росією

Укрінформ
Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей прийняла рішення про анулювала ліцензії товариства з обмеженою відповідальністю “Твоя беттінгова компанія” (1xBet) через зв'язки з країною-агресором.

Як передає Укрінформ, про це Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей повідомляє у Фейсбуці.

“Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей на черговому засіданні прийняла рішення про анулювання ТОВ “ТБК” двох ліцензій у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор: казино в мережі Інтернет та букмекерської діяльності”, - ідеться в повідомленні.

За результатами перевірки КРАІЛ, відповідно до інформації, наданої Бюро економічної безпеки України, було виявлено недостовірні відомості у документах, поданих для одержання ліцензії.

Читайте також: СБУ перевіряє можливий зв'язок компанії 1xBet з росією

У Комісії з регулювання азартних ігор заявили, що недостовірні відомості зазначені у листах ТОВ “ТБК” про те, що товариство не діє в інтересах резидентів іноземних держав, що здійснюють збройну агресію проти України, та або дії яких створюють умови для виникнення воєнного конфлікту та застосування воєнної сили проти України.

У КРАІЛ наголосили на необхідності неухильного дотримання положень чинного законодавства України, недопустимості будь-яких звʼязків організаторів азартних ігор з державами, що здійснюють збройну агресію проти України.

Читайте також: БЕБ розслідує ухиляння від сплати податків російської букмекерської компанії

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський доручив Прем'єр-міністру Денису Шмигалю вирішити питання заборони роботи російського букмекера 1xBet в Україні у відповідь на петицію, яку підписали понад 25 тисяч осіб.

КРАІЛ 4 серпня зобов'язав постачальників хостингових послуг обмежити доступ до сайтів https://ua1xbet.com та https://1xbett.mobi, зазначивши, що на даних ресурсах організовуються азартні ігри без отримання відповідної ліцензії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-