В Україні арештували майно білоруських та російських підприємств на ₴400 мільйонів

В Україні арештували майно білоруських та російських підприємств на ₴400 мільйонів

Укрінформ
Суд наклав арешт на понад 390 залізничних вагонів російських та білоруських підприємств загальною вартістю 400 мільйонів гривень.

Про це поінформувала Національна поліція України (НПУ) у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У ході досудового розслідування поліцейські виявили майно 8 російських та 2 білоруських підприємств. Йдеться про понад 390 залізничних вагонів. Їхня ринкова вартість сягає близько 400 мільйонів гривень. Наразі на виявлене майно російських та білоруських підприємств судом накладено арешт», - уточнюється у повідомленні.

Зазначається, що співробітники Департаменту захисту інтересів суспільства і держави НПУ здійснюють оперативне супроводження у справі, розпочатій за ч. 2 ст. 110-2 (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України) ККУ.

Читайте також: В Україні вперше стягнули в дохід держави активи російського олігарха

Як повідомлялося, прокуратура передала в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) активи білоруського підприємства на 4 мільярди гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-