З початку війни кожен банк закрив близько 12 відділень - експерт

З початку війни кожен банк закрив близько 12 відділень - експерт

Укрінформ
За час війни в середньому кожен банк закрив близько 12 відділень.

Про це під час круглого столу на тему: «Пів року війни: стан та перспективи банківського сектору» сказала голова ради Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В середньому кожен банк закрив за війну близько 12 відділень. Це середнє значення. Хтось із банків закрив 4 відделення, хтось - 33, а хтось - 50 відділень. Це результат не того, що банки хочуть щось скоротити, а це ті виклики, які ми маємо під час війни в Україні", - сказала Коробкова.

Вона зауважила, що для того аби навіть під час війни працювати ефективно, банки навчились працювати віддалено. І не дивлячись на війну, банки ефективно працюють вже всі 6 місяців війни.

"Відділення важливі, але безпека клієнтів і працівників є важливішою. Зараз найважливіше бути на зв'язку з клієнтом 24/7 не дивлячись де він знаходиться - на окупованій теритрії, чи закордонном", - підсумувала Коробкова.

Читайте також: Банки вже видали українським експортерам кредитів на 33 мільйони

Як повідомляв Укрінформ, на кінець травня в Україні працюювало понад 80% банківських відділень. Станом на 1 січня 2022 року в Україні нараховувалось 6685 відділень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-