Фонд гарантування продає активи чотирьох банків

Фонд гарантування продає активи чотирьох банків

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб протягом поточного тижня планує продати активи чотирьох банків вартістю 943,75 млн грн. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"Протягом поточного тижня (22 – 26 серпня 2022) запланований продаж активів чотирьох банків, що ліквідуються, на загальну суму 943,75 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Із них на суму 657,23 млн грн виставлено на продаж права вимоги за виданими банками кредитами, а на суму 286,52 млн грн - нерухоме майно, земельні ділянки та інші основні засоби.

Читайте також: Фонд гарантування вкладів продає активи банку «Земельний капітал»

Пропонуються до продажу активи ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» на загальну суму 618,23 млн грн. Серед активів – кількарівневі квартири в таунхаусах у смт. Козин, кредити із комплексами з переробки молока у заставі, кредити, в заставі за якими будівля котельні загальною площею 5,2 тис. кв. м, рамно-кузовний корпус загальною площею 45,7 тис. кв. м, виробничий корпус площею понад 10 тис. кв. м, вантажні автомобілі та запасні частини, виробниче устаткування у Полтавській області.

Також виставляються активи АТ «КБ «Земельний капітал» на загальну суму 312,92 млн грн. Серед активів – приміщення головного офісу банку у Дніпрі; об’єкт незавершеного будівництва – комплекс будівель і споруд заводу з переробки кукурудзи в Черкаській області.

Читайте також: Фонд гарантування почав виплату коштів вкладникам Мегабанку

До продажу пропонуються активи АТ «Місто Банк» на загальну суму 12,40 млн грн. Серед активів – дачний будинок разом із земельною ділянкою в Одесі, та ПАТ «Златобанк» на загальну суму 0,2 млн грн. Серед активів – легковий автомобіль Kia Magentis 2009 року випуску.

Як повідомляв Укрінформ, за січень-липень 2022 року надходження коштів до банків, що перебувають в управлінні Фонду гарантування, становили 1,9 млрд гривень.

Фото: lb.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-