Фонд гарантування почав виплату коштів вкладникам Мегабанку

Фонд гарантування почав виплату коштів вкладникам Мегабанку

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб із 26 липня починає здійснювати виплати коштів вкладникам АТ «Мегабанк» незалежно від закінчення строку дії договору банківського вкладу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ФГВФО.

"З 26 липня 2022 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) розпочинає відшкодування коштів вкладникам АТ «Мегабанк» за договорами банківського вкладу незалежно від дати їх закінчення. Також продовжуються виплати вкладникам за договорами банківського рахунку (поточні рахунки)", - йдеться в повідомленні.

Вкладникам банку відшкодовуються кошти в повному розмірі вкладу, включно з відсотками, нарахованими станом на кінець дня 2 червня 2022 року.

Вклади в іноземній валюті відшкодовують у гривні за курсом НБУ, встановленим на кінець дня 2 червня 2022 року. Виплати коштів вкладникам здійснюються через банки-агенти Фонду, що підключені до Автоматизованої системи виплат Фонду. Отримати відшкодування вкладники можуть безпосередньо у відділенні одного із банків-агентів Фонду або дистанційно, без фізичного відвідування відділення банку.

Читайте також: НБУ забрав ліцензію і ліквідував Мегабанк

Як повідомляв Укрінформ, Національний банк 21 липня ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати АТ "Мегабанк".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-