МХП у першому півріччі перерахував понад ₴2 мільярди податків

МХП у першому півріччі перерахував понад ₴2 мільярди податків

Укрінформ
Агроіндустріальний холдинг МХП у першому півріччі 2022 року перерахував понад 2 мільярди гривень податків і зборів до бюджетів всіх рівнів.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі МХП.

Так, у державний бюджет було сплачено понад 480 млн грн, у місцеві бюджети – 841 млн. Сума єдиного соціального внеску у січні-червні поточного року склала 705 млн грн.

Таким чином, як підкреслюється в повідомленні, «компанія МХП продовжує виконувати свої зобов’язання перед державним і місцевими бюджетами України в повному обсязі».

Читайте також: Благодійний фонд МХП спрямував ₴20 мільйонів на закупівлю «швидких»

Як повідомлялося, МХП – провідний виробник курятини в Україні з найбільшою часткою на ринку. Володіє брендами, зокрема, «Наша Ряба», «Бащинський», «Апетитна», «Легко!». З перших днів повномасштабної війни компанія долучилася до забезпечення населення продуктами харчування. Загалом станом на початок серпня 2022 року компанія забезпечила безкоштовну роздачу 11 тис. тонн м’яса курки, що дорівнює 615 млн грн в грошовому еквіваленті.

Компанія реалізує власні благодійні ініціативи в БФ «МХП-Громаді», а також долучається до інших ініціатив. Зокрема, наприкінці липня МХП приєдналася до ініціативи платформи «United24», надавши 20 млн грн на закупівлю автомобілів швидкої медичної допомоги.

Фото: mhp.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-