На кордоні з Польщею запрацював оновлений пункт пропуску «Краківець – Корчова»

На кордоні з Польщею запрацював оновлений пункт пропуску «Краківець – Корчова»

Фото
Укрінформ
Сьогодні на кордоні України та Польщі за участі команди Міністерства інфраструктури України та представників польського уряду було запущено в роботу оновлений пункту пропуску «Краківець – Корчова».

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України, передає Укрінформ.

У межах проєкту оновлено смуги руху для легковиків та вантажівок, модернізовано павільйони для митного та паспортного контролю, розширено під’їзну трасу (А-4) біля пункту пропуску.

Окрім цього, сьогодні опівночі буде запущено автобусне сполучення через абсолютно новий автобусний термінал, здатний пропускати від 30 автобусів.

«Що вища пропускна здатність українсько-польського кордону, то швидше їде сільгосппродукція та паливно-мастильні матеріали. На жаль, проблеми з чергами ще є. Ми розуміємо, що проблеми, які накопичувалися десятиріччями за кілька місяців вирішити неможливо", – прокоментував міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

Читайте також: Мінінфраструктури представить проєкт електронної черги на кордоні - Шмигаль

Міністр запевнив, що український уряд працює далі разом з польськими колегами - міністром інфраструктури Польщі Анджеєм Адамчиком та головою канцелярії прем’єр-міністра Міхалом Дворчиком, а також подякував за підтримку в реалізації проєкту «Відкритий кордон».

Як повідомлялось, 20 червня в межах проєкту «Відкритий кордон», ініційованого президентами України та Польщі та погодженого урядами двох держав, було відкрито рух оновленим пунктом пропуску «Краківець – Корчова». У межах першого етапу модернізації на пункті було збільшено кількість смуг для вантажівок з 4 до 10 та створено додаткові павільйони для митного та паспортного контролю.

Фото: Мінінфраструктури

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-