Українці подали понад 7,2 тисячі заявок на мікрогранти за програмою «єРобота»

Українці подали понад 7,2 тисячі заявок на мікрогранти за програмою «єРобота»

Укрінформ
У застосунку «Дія» в межах проєкту «єРобота» українці подали 7200 заявок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Мінекономіки у Телеграмі.

"Мікрогранти для започаткування чи розвитку бізнесу залишаються найпопулярнішим напрямком серед українців, які беруть участь програмі “єРобота”. Вже понад 7,2 тисячі заявок на отримання фінансування зареєстровано через Портал Дія", - йдеться в повідомленні.

Наразі триває четверта хвиля прийому запитів на участь у програмі. Свої бізнес-плани можна подати через Портал Дія до 21 серпня. Люди, які отримали відмову у фінансуванні в минулих хвилях, мають право на повторну участь із доопрацьованими заявками.

Читайте також: За програмою «єРобота» видали перші 13 грантів для розвитку садівництва

Як повідомляв Укрінформ, українці з 1 липня можуть у застосунку «Дія» подавати заявки на участь у проєкті «єРобота». «єРобота» — це шість програм, які дадуть змогу створити десятки тисяч бізнесів і сотні тисяч робочих місць. Зокрема, перша програма передбачає гранти до 250 тис. грн на будь-який мікробізнес. Друга — гранти до 8 млн на розширення та створення підприємств у сфері переробки. Третя і четверта програми — гранти на висадку садів (до 400 тис. грн за 1 га) і побудову теплиць (до 7 млн грн). П’ята програма — це гранти для стартапів у сфері ІТ. Шоста — це гранти на здобуття нових навичок у сфері інформаційних технологій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-