Ощадбанк відновлює іпотечне кредитування

Ощадбанк відновлює іпотечне кредитування

Укрінформ
Ощадбанк оновив іпотечні програми та відновив іпотечне кредитування.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба банку.

"З урахуванням ситуації, в якій опинилась Україна і українці з початком війни, Ощад оновив іпотечні програми і першим серед найбільших банків відновив іпотечне кредитування", - йдеться в повідомленні.

Із 29 липня клієнтам доступні програми «Звісно, зручно», «Споживчий кредит під іпотеку» та «Доступна іпотека 7%».

За програмою «Звісно, зручно» можна придбати у кредит нерухомість на вторинному ринку за ставкою від 14,5%.

«Споживчий кредит під іпотеку» підійде тим, хто розглядає варіанти покупки житла від забудовника, але запропоновані ним умови не влаштовують. У такому випадку можна скористатися споживчим кредитом, зокрема на купівлю нерухомості на первинному ринку під заставу вторинного житла. Також можна взяти кредит на власні потреби: ремонт у квартирі, придбання нових меблів тощо.

Державна програма «Доступна іпотека 7%» дає можливість придбати житло у кредит за рекордно низькою ставкою 7%. У програмі можуть брати участь громадяни України, які відповідають вимогам програми.

«Ми ретельно вивчаємо попит на ринку і клієнтські запити. Є клієнти, фінансово спроможні придбати нерухомість у кредит. Безумовно, попит зовсім не такий, як до 24 лютого, але він є. Ми врахували поточну ситуацію в країні і зробили перезавантаження трьох найпопулярніших іпотечних програм», – прокоментував заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

За його словами, іпотечним кредитуванням Ощад завершує відновлення всієї лінійки продуктів роздрібного кредитування.

Читайте також: Найгірший показник з 2020 року: зменшення обсягів корпоративних кредитів очікують 56% банків

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада до кінця літа може винести на розгляд у другому читанні два законопроєкти - щодо запуску доступної іпотеки та компенсацій українцям за пошкоджене або втрачене внаслідок війни житло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-