Мінцифри закликало блокчейн-спільноту інвестувати в Україну

Мінцифри закликало блокчейн-спільноту інвестувати в Україну

Укрінформ
Заступник міністра з питань розвитку IT Олександр Борняков під час Blockchain Economy Istanbul Summit 2022 закликав блокчейн-спільноту інвестувати в Україну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації України у Фейсбуці.

Зазначається, що Борняков закликав світову блокчейн-спільноту працювати з українськими криптокомпаніями, наймати українських блокчейн-фахівців, інвестувати в стартапи та продовжувати донатити в криптофонд Aid For Ukraine.

Під час саміту заступник міністра розповів про успіхи України в цифровізації та про те, як завдяки найсучаснішим рішенням Мінцифри покращує життя мільйонів українців і підтримує IT-індустрію. Зокрема, міністерство приймає резидентів до Дія.City, безоплатно надаєм українцям IT-освіту в рамках IT generation, залучає інвестиції для розвитку стартап-екосистеми та легалізує криптосектор, щоб пришвидшити економічне відновлення України.

Читайте також: На порятунок українських об’єктів культури блокчейн-компанія Mina Protocol пожертвувала $16 тисяч

Blockchain Economy Istanbul Summit - це найбільша блокчейн-подія в Євразії, яка об'єднує провідні світові криптокомпанії та блокчейн-підприємців.

Як повідомляв Укрінформ, заступник міністра цифрової трансформації з питань розвитку IT Олександр Борняков вважає, що розвиток блокчейн-бізнесу сприятиме економічному відновленню України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-