У Prozorro.Продажі з 24 лютого завершилися 740 земельних аукціонів

У Prozorro.Продажі з 24 лютого завершилися 740 земельних аукціонів

Укрінформ
В електронній системі Prozorro.Продажі з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну завершено 740 земельних аукціонів, які принесли організаторам понад 174 млн гривень.

Про це повідомляє Prozorro.Продажі в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«За час війни, станом на 18 липня, у системі завершено 740 земельних аукціонів, які принесли організаторам понад 174 млн гривень», — йдеться в повідомленні.

Наразі оголошено 303 нових земельних аукціони загальною стартовою вартістю — 374 млн гривень, з них 96 — аукціони з оренди, 145 — з продажу, 62 — продаж із переважним правом.

Зазначається, що всього за час роботи ринку землі в системі Prozorro.Продажі було організовано 5 627 е-аукціонів із продажу та оренди землі загальною вартістю 2,1 млрд гривень. Загальна площа всіх виставлених ділянок становить понад 27 тисяч гектарів.

Читайте також: Українські аукціони Прозорро принесли Україні престижну премію ООН

Як повідомлялося, на початку повномасштабного вторгнення рф частка успішних земельних торгів у системі "Прозорро.Продажі" впала із 50% до 4-10%. Станом на початок липня частка успішних торгів тримається на рівні 40%. Зростання ціни на торгах складає в середньому в 3-3,5 рази.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-