Українські аукціони Прозорро принесли Україні престижну премію ООН

Українські аукціони Прозорро принесли Україні престижну премію ООН

Укрінформ
Система онлайн-аукціонів Прозорро. Продажі принесла Україні престижну премію ООН у сфері публічної служби — UN Public Service Awards.

Про це повідомляє Урядовий портал, передає Укрінформ.

Як наголошується, UN Public Service Awards - щорічна нагорода, якою з 2003 року відзначають передовий досвід у сфері державного управління й надання публічних сервісів.

У конкурсі Україну представляло держпідприємство “Прозорро.Продажі”, яке адмініструє державну електронну торгову систему, де відбуваються онлайн-аукціони з продажу та передання активів в оренду. Українську державну електронну систему визнали найкращою серед 350 проєктів з 58 країн.

Читайте також: Україні слід поступово повертатися до конкурентних закупівель – директор «Прозорро»

Як повідомлялось, за 6 років завдяки діяльності Прозорро.Продажі держава, органи місцевого самоврядування та бізнес отримали понад 62 млрд грн. Від початку повномасштабної війни в межах благодійних аукціонів Прозорро.Продажі на підтримку армії і на гуманітарні потреби зібрали понад 5,6 млн грн.

Державна електронна торгова система Прозорро.Продажі гарантує безпечність електронних аукціонів, неможливість втручання у їх перебіг та рівний доступ кожного претендента до участі у торгах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-