Укрпошта за час повномасштабної війни надіслала понад 530 тонн посилок за кордон

Укрпошта за час повномасштабної війни надіслала понад 530 тонн посилок за кордон

Укрінформ
Укрпошта за програмою «Посилка з дому» від початку повномасштабної війни здійснила пересилання 532,6 тонни відправлень у пʼять європейських країн.

Про це повідомила директор департаменту міжнародних операцій Укрпошти Юлія Павленко на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ.

«З початком війни для тих, хто виїхав за кордон, рятуючись від війни, ми запровадили програму «Посилка з дому» зі знижкою 70%. Громадяни України, що виїхали у 5 країн: Польщу, Словаччину, Молдову, Румунію та Угорщину - могли там отримати посилку з особистими речами. Таким чином ми переслали 532,6 тонни посилок, що становило 66 тис. 123 відправлення», - сказала Павленко.

За її словами, також українці могли скористатися послугою безкоштовного зберігання посилок та перенаправлення пересилань на інше поштове відділення.

«Через те, що багато українців змінили своє місцепроживання та змушені були виїхати з територій, охоплених війною, 65 067 громадян запросили перенаправлення посилок в межах України», - зазначила Павленко.

Читайте також: Укрпошта проводить голосування за ескіз для марки на конкурс PostEurop

Як повідомлялося, Укрпошта через воєнні дії втратила 500 відділень, ще 500 перебувають на тимчасово захоплених територіях, 445 відділень потребують повного відновлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-