До АРМА передали два російські трактори, ввезені в Україну з порушеннями

До АРМА передали два російські трактори, ввезені в Україну з порушеннями

Укрінформ
До Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, (АРМА) передали два російські трактори, ввезені на територію України з порушенням митних правил.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомила у Телеграмі.

Столична прокуратура спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції Києва у ході розслідування кримінального провадження арештували та передали до АРМА два трактори російського виробництва, які імпортувались з рф з порушенням митних правил та всупереч встановленим законодавством обмеженням.

Техніка була виявлена та вилучена на території митного терміналу у ході огляду, проведеного в межах розслідування, розпочатого за фактом фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

Відповідно до законодавства, трактори входять до переліку товарів, що походять з росії та ввезення яких на митну територію України заборонено.

За клопотанням прокуратури суд наклав арешт на вилучену техніку і прийняв рішення про її передачу в управління АРМА.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Читайте також: Ексголові АРМА оголосили підозру в розтраті понад 400 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, у липні Служба безпеки України передала в АРМА нову партію арештованого майна вартістю понад 100 млн грн. Його СБУ вилучила торік у ході спецоперації в Києві та Харкові. Тоді СБУ нейтралізувала угруповання, яке переправляло гроші з росії в Україну через підсанкційні платіжні системи.

Фото: Телеграм Київської міської прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-