Укренерго повернуло в роботу лінію електропередачі 330 кВ на сході України

Укренерго повернуло в роботу лінію електропередачі 330 кВ на сході України

Укрінформ
НЕК "Укренерго" повернула у роботу повітряну лінію електропередачі 330кВ на сході України. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

"На сході повернута в роботу після аварійно-відновлювальних робіт повітряна лінія 330 кВ. На підстанції 330 кВ ремонтуються два автотрансформатори та частково будівля", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що на півночі продовжується налаштування вимикачів 330 кВ та іншого обладнання розподільчих пристроїв.

Енергосистема України продовжує працювати з європейською мережею ENTSO-E. Частота підтримується на рівні 50 Гц. Рівень споживання відповідає сезонному графіку.

Читайте також: Майже весь прибуток Укренерго перерахують до держбюджету

Як повідомлялося, 8 липня Міністерство енергетики України, Energy Community та USAID Проєкт енергетичної безпеки підписали Меморандум про взаєморозуміння, визначивши USAID незалежною закупівельною агенцією для Фонду енергетичної підтримки України. Фонд енергетичної підтримки України було створено Енергетичним співтовариством. Консолідовані кошти від донорів Фонду спрямовуються на відновлення енергетичної інфраструктури, яка була пошкоджена або зруйнована внаслідок бойових дій на території України, розпочатих російською військовою агресією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-