Smart Maritime Group заявляє про зупинку роботи Херсонської верфі

Smart Maritime Group заявляє про зупинку роботи Херсонської верфі

Укрінформ
Робота Херсонської верфі на тимчасово не підконтрольній Україні Херсонщині зупинена, час простою працівникам буде оплачуватися, їм заборонено з’являтися на робочих місцях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Smart Maritime Group.

«Керівництвом було прийнято рішення про зупинку роботи Херсонської верфі ТОВ «СМГ» та експлуатації всіх її виробничих потужностей, цехів, дільниць, робочих місць і технологічних процесів, окрім структурних підрозділів, які забезпечують фізичну охорону підприємства та роботу екстрених служб», - йдеться у повідомленні.

З 4 липня 2022 року і до окремого розпорядження по підприємству оголошується простій працівникам.

Час простою буде оплачуватись працівникам відповідно до ст. 113 Кодексу законів про працю України, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Херсонобленерго не зможе виплачувати зарплату працівникам

Зазначається, що під час простою працівникам забороняється бути присутніми на своїх робочих місцях, використовувати обладнання та виробничі потужності підприємства, в тому числі на користь будь-яких третіх осіб. Заборона перебувати на робочих місцях не стосується працівників, які входять до структурних підрозділів по фізичній охороні підприємства та роботі екстрених служб згідно з переліком.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники намагаються «задавити» бізнес, відбирають у підприємців майно та скуповують за безцінь агропродукцію.

Фото: Smart Maritime Group

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-