Херсонобленерго не зможе виплачувати зарплату працівникам

Херсонобленерго не зможе виплачувати зарплату працівникам

Укрінформ
АТ «Херсонобленерго» не зможе проводити нарахування та виплату заробітної плати працівникам товариства через втрату доступу до первинної документації та контролю над роботою центральної бухгалтерії.

Про це повідомила адміністрація АТ "Херсонобленерго" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Починаючи з 27 червня 2022 року, апарат управління АТ «Херсонобленерго» було захоплено представниками окупаційних органів Херсонської області. З цієї дати представники АТ «Херсонобленерго» не мають, в тому числі, доступу до первинної документації товариства та втратило контроль над роботою центральної бухгалтерії. В зв’язку з чим АТ «Херсонобленерго» не зможе проводити нарахування та виплати заробітної плати працівникам товариства", - йдеться у повідомленні.

Керівництво АТ «Херсонобленерго» також повідомило, що звернулось до правоохоронних органів з заявою про надання правової оцінки та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які брали участь у спробі захоплення товариства.

Читайте також: На Херсонщині набирає обертів примусова паспортизація

Як повідомляв Укрінформ, АТ "Херсонобленерго" заявило про захоплення 27 червня росіянами окремих об’єктів товариства, що забезпечували постачання та розподіл електричної енергії споживачам Херсонської області.

Під час захоплення підприємства російські загарбники представили так званого нового «керівника» підприємства Жахановича Ю.Є., який, згідно з заявою керівництва компанії, не має жодного відношення до виконавчих органів АТ «Херсонобленерго".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-