В Укроборонпромі анонсували грантову підтримку для інноваційних проєктів

В Укроборонпромі анонсували грантову підтримку для інноваційних проєктів

Укрінформ
Найкращі проєкти з підвищення обороноздатності країни отримають 35 тисяч доларів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба державного концерну «Укроборонпром».

«Державний концерн «Укроборонпром» та Український фонд стартапів (USF) спільно з Урядом реалізовують програму грантової підтримки проєктів подвійного призначення, які сприятимуть підвищенню обороноздатності країни та її швидкій післявоєнній відбудові», - ідеться в повідомленні.

Сума гранту складає до 35 тис. доларів. Йдеться, передусім, про індустрії оборони, інфраструктурної відбудови, кібербезпеки тощо.

Зазначається, що до концерну щодня надходять запити від науковців та стартаперів, які пропонують на розгляд свої розробки. Винаходи, які потенційно можуть посилити Збройні сили України та дати поштовх до розвитку інноваційних технологій. Саме для цього Укроборонпром та USF уклали меморандум про співпрацю.

Читайте також: Уряд запускає проєкт грантової підтримки нових бізнесів «єРобота»

«Наразі триває прийом заявок на участь в програмі, а також набір експертів для їх оцінювання в галузях оборони та інфраструктурної відбудови. Тож ми пропонуємо тим, хто має досвід роботи в вищезазначених індустріях та шукає можливості для втілення своїх ідей, долучитися до цієї програми. Заявки від учасників приймаються на постійній основі за посиланням. Потрапити ж до команди експертів можна, заповнивши анкету на сайті фонду», - сказано в повідомленні.

Український фонд стартапів (USF) - державний фонд, започаткований за ініціативи Кабінету Міністрів України з метою розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях.

Як повідомляв Укрінформ, у травні державний концерн «Укроборонпром» передав іменну ручку Президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена новому власнику, який придбав її на благодійному аукціоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-