Резиденти Дія.City сплатили до бюджету ₴1,3 мільярда - Мінцифри

Резиденти Дія.City сплатили до бюджету ₴1,3 мільярда - Мінцифри

Укрінформ
Резиденти Дія.City за період із лютого по квітень цього року сплатили до державного бюджету 1,3 млрд грн.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство цифрової трансформації повідомляє в Телеграмі.

“За підрахунками, тільки в лютому - квітні надходження в український бюджет від резидентів Дія.City становили 1,3 млрд грн. З них - понад 57 млн грн військового збору. Це важливий внесок у нашу спільну перемогу", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У компаніях-резидентах Дія.City працюють 20 тисяч людей – Федоров

До Дія.City на сьогодні приєдналися 262 компанії-резиденти.

У Мінцифри адаптували проєкт під нові реалії, щоб простимулювати нові напрями та дати ще більшій кількості компаній можливість користуватися стимулами Дія.City. Тепер до простору можуть приєднатися компанії, основний напрям роботи яких - хостинг та хмарні датацентри, продукти для оборонної, промислової та побутової сфер, а також міжнародні карткові платіжні системи.

До Дія.City за новими видами діяльності вже долучилися 13 компаній, зокрема Ajax Systems Manufacturing, De Novo, GigaCloud, TAS link, Softjourn та інші.

Читайте також: У «Дія.City» вже 250 резидентів – Федоров

“Кожен із резидентів працює за сприятливими податковими та правовими умовами. І головне - міцно тримає наш економічний фронт”, - зауважили в Мінцифри.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство цифрової трансформації 13 червня заявило, що українці з початку повномасштабного вторгнення росії зареєстрували понад 30 тис. підприємств, у лідерах - комп'ютерне програмування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-