На пенсійні виплати за червень спрямували понад €41 мільярд

На пенсійні виплати за червень спрямували понад €41 мільярд

Укрінформ
На пенсійні виплати станом на 20 червня спрямували 41,1 млрд гривень. На рахунки пенсіонерів банки зарахували 100% профінансованих сум.

Про це повідомляє пресслужба Пенсійного фонду України у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Станом на 20 червня на пенсійні виплати спрямовано 41,1 млрд грн, в тому числі 10,9 млрд грн – на виплату пенсій через АТ “Укрпошта”, 30,2 млрд грн – через уповноважені банки», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що уповноваженими банками зараховано на рахунки пенсіонерів 100% профінансованих сум.

За повідомленням АТ “Укрпошта”, станом на 19 червня доставлено 63,25 % профінансованої суми за червень.

Крім того, з початку червня надано 476,0 тис. пенсійних послуг особам, які звернулися до органів Пенсійного фонду України, у тому числі 20 червня – 35,0 тисяч.

Читайте також: Парламент удосконалив порядок виплати пенсій військовим пенсіонерам

Як повідомлялося, на початок червня, за даними Міністерства соціальної політики України, на тимчасово окупованих територіях не мають змоги отримати пенсійні виплати близько 300 тис. пенсіонерів. Для мешканців територіальних громад, розташованих у районі проведення воєнних (бойових) дій, або таких, що перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), Кабінет Міністрів унормував питання виплат пенсії та інших соціальних виплат через АТ «Укрпошта». Пенсії й інші соцвиплати виплачуватимуть з урахуванням технічної можливості та пріоритетності забезпечення безпеки життя і здоров’я працівників та клієнтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-