НКРЕКП перевірить двох операторів системи розподілу та одного електропостачальника

НКРЕКП перевірить двох операторів системи розподілу та одного електропостачальника

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), проведе позапланові перевірки двох компаній - операторів системи розподілу та одну компанію-електропостачальника.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба регулятора.

"У рамках здійснення державного контролю за дотриманням суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов НКРЕКП проведе позапланові невиїзні перевірки ПрАТ "ДТЕК Київські електромережі", ТОВ "Київські енергетичні послуги" та АТ "Прикарпаттяобленерго", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "ДТЕК Київські електромережі" та електропостачальник "Київські енергетичні послуги" не дотримувалися ліцензійних умов. Крім того, споживачі скаржилися на недотримання законодавства стосовно комерційного обліку спожитої електроенергії.

НКРЕКП також повідомляє, що "Прикарпаттяобленерго" не дотримувалось вимог законодавства при здійсненні тимчасового приєднання електроустановок споживача до системи розподілу у період дії в Україні воєнного стану.

Читайте також: НКРЕКП відновила позапланові перевірки підприємств енергетики та компослуг

Як повідомлялося, у травні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), відновила позапланові невиїздні перевірки підприємств у сфері енергетики та комунальних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-