У Rozetka нині працює половина персоналу - співвласник компанії

У Rozetka нині працює половина персоналу - співвласник компанії

Укрінформ
Маркетплейс Rozetka поновив роботу 200 із 270 своїх відділень і повернув до роботи 50% співробітників.

Про це в інтерв’ю виданню Forbеs повідомив співвласник Rozetka Владислав Чечоткін, передає Укрінформ.

«Загалом працюють 50%. Частина людей частково зайнята. Це потрібно і для того, щоб відповідати трудовому законодавству, і щоби більше людей могли отримувати зарплату», — сказав Чечоткін.

За його словами, наразі працюють 200 відділень із 270-ти. Переважна більшість із них неушкоджені і перебувають на неокупованій території.

Читайте також: Rozetka змінила назву бренду через війну

«Але є й відділення на мирній території, які змушені були закрити. Тому що, наприклад, вони тільки-но почали працювати і не встигли набрати обертів. Через людей, що виїхали, і через падіння купівельної спроможності ми, на жаль, не можемо їх підтримувати», — сказав співвласник.

Як повідомлялося, на початку квітня співвласник Rozetka Владислав Чечоткін заявив, що компанія змушена буде звільнити значну частину команди внаслідок війни з рф. За його словами, склади Rozetka біля Києва були заблоковані, втрачалися магазини по лінії фронту. 25 магазинів повністю знищені, розграбовані. Покупці масово оформлювали повернення на зроблені покупки, доставити товари було неможливо через постійні обстріли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-