Rozetka через війну втратила 25 магазинів і звільняє частину працівників

Rozetka через війну втратила 25 магазинів і звільняє частину працівників

Укрінформ
Компанія Rozetka змушена буде звільнити значну частину команди внаслідок війни з рф, але намагається знову запустити бізнес.

Про це повідомляє видання AIN.ua з посиланням на лист засновника компанії Rozetka Владислава Чечоткіна, передає Укрінформ.

«Усі склади ROZETKA біля Києва були заблоковані, ми втрачали магазин за магазином по лінії фронту. На сьогодні 25 магазинів повністю знищені, розграбовані або ми не можемо встановити, що з ними, люди не купували – а масово оформлювали повернення на зроблені покупки, обробити замовлення й доставити було просто неможливо через постійні обстріли, працювали одиниці з нашої 8-тисячної команди. Щомісячний оборот ROZETKA впав з 4 мільярдів гривень в місяць до 23 мільйонів за перші 3 тижні», - написав у зверненні до співробітників Чечоткін.

Через це, за його словами, компанія не може забезпечити роботою велику частину команди.

«З багатьма ми будемо вимушені попрощатися. Це величезний удар і я прошу вибачення у кожного з вас. Ви - чудові спеціалісти і зараз ми говоримо з низкою міжнародних компаній, які, можливо, зроблять вам пропозиції щодо роботи. Ви заслуговуєте найкращого!» - додав Чечоткін.

Бізнесмен запевнив співробітників, що спробує знову запустити бізнес.

За його словами, в останні дні спостерігається позитивна динаміка. Компанії вдалося налагодити логістику товарів, які потрібні українцям в першу чергу: продуктів харчування, ліхтариків, павербанків. Щоденна відвідуваність rozetka.com.ua зросла до 1 млн людей.

Як повідомляв Укрінформ, через війну до режиму часткової роботи або взагалі до припинення функціонування вдалися до 85% українського бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-