Абоненти Київстар і у червні отримуватимуть послуги в 16 країнах ЄС за тарифами як в Україні

Абоненти Київстар і у червні отримуватимуть послуги в 16 країнах ЄС за тарифами як в Україні

Укрінформ
Третій місяць поспіль абоненти Київстар, які виїхали до деяких країн Європейської спільноти, можуть користуватись послугами мобільного зв`язку без жодних доплат, за такими ж тарифами як в Україні.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі національного мобільного оператора.

"Зокрема, дзвонити рідним та друзям в Україну, приймати дзвінки від них, або телефонувати на номери країни перебування, користуватися інтернетом в своєму тарифі та іншими послугами. Все, що для цього треба, – сплатити вартість свого тарифу, яка, зазвичай, значно менша вартості місцевих операторів", - йдеться у повідомленні.

Якщо абонент користується, наприклад, тарифом ТВІЙ Старт, то лише за 135 гривень він отримає безлімітні дзвінки в мережі Київстар, 100 хвилин для дзвінків на номери інших операторів в Україні та у країні його перебування, а також 5 Гб мобільного інтернету. Всі вхідні дзвінки – безлімітні.

Зазначається, що абоненти контрактної форми обслуговування отримують додатковий пакет послуг: 500 хвилин для вихідних дзвінків на всі українські номери та номери в країні перебування, 15 Гб мобільного інтернету, а також 50 SMS. Всі вхідні також безлімітні.

У компанії нагадали, що тимчасово роумінг для абонентів Київстар скасовано в 16 країнах ЄС: Польщі, Німеччині, Чехії, Італії та багатьох інших. З повним списком країн та умовами можна ознайомитися за посиланням.

Читайте також: Київстар за п’ять місяців встановив понад 100 нових базових станцій мобільного зв`язку

За даними компанії, наразі за кордоном знаходиться більше 2 млн абонентів, які вимушені були покинути рідну країну через військові дії. З них найбільше – в Польщі, Німеччині та Чехії.

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на березень 2022 року обслуговував 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-