Уряд поширив держпідтримку на підприємства транспорту

Уряд поширив держпідтримку на підприємства транспорту

Укрінформ
Кабінет Міністрів розширив програму «Доступні кредити 5-7-9%», тепер держпідтримкою за договорами фінансового лізингу можуть скористатись і підприємства у сфері пасажирських та вантажних перевезень.

Як передає Укрінформ, про у Телеграмі повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Внесено зміни до Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва за договорами фінансового лізингу та поширено вказаний Порядок на суб’єктів великого підприємництва»,- йдеться в повідомленні.

Мельничук уточнив, що новими цілями державної підтримки визначено "фінансування СПД-сільськогосподарських товаровиробників для провадження сільськогосподарської діяльності на період воєнного стану на таких же умовах, як за програмою «Доступні кредити 5-7-9%», та фінансування СПД для забезпечення пасажирського та вантажного перевезення на період дії воєнного стану в Україні".

Читайте також: Уряд розширює програму відшкодування зруйнованого майна на юридичних осіб

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів ухвалив постанову про додаткове виділення понад 2,3 мільярда гривень для пільгового кредитування підприємців сільськогосподарської галузі у межах програми «Доступні кредити 5-7-9%».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-