Anonymous «зламали» найбільшого постачальника гідравліки для енергетики рф

Anonymous «зламали» найбільшого постачальника гідравліки для енергетики рф

Укрінформ
Хакери групи Anonymous зламали 645 тисяч електронних листів загальним обсягом 432 ГБ компанії Enerpred, яка є найбільшим виробником гідравлічного обладнання в Росії та країнах СНД, спеціалізується на енергетичній, нафтохімічній, вугільній, газовій та будівельній промисловості.

Про це хакери повідомили на своїй сторінці у Твітері, передає Укрінформ.

«Anonymous зламав 645 тисяч електронних листів (432 ГБ) Enerpred, найбільшого виробника гідравлічного обладнання в Росії та СНД, що спеціалізується на енергетичній, нафтохімічній, вугільній, газовій та будівельній промисловості», - повідомили хакери.

Після оголошення кібервійни злочинному кремлівському режиму Anonymous вже «злили» понад 6 ТБ і 6 мільйонів російських документів і електронних листів.

Читайте також: Anonymous зламали ще один банк у рф: обіцяють «злити» 800 гігабайтів конфіденційних даних

Як повідомляв Укрінформ, лише у квітні хакерська група Anonymous «злила» в Мережу близько 200 тисяч електронних листів мінкульту рф, 15 ГБ даних російської православної церкви та особисті дані 120 тисяч російських військових, що воюють в Україні. Також хакери зламали сервер липецького механічного заводу, де роблять запчастини для ЗРК, бази даних петербурзького соціального комерційного банку, клієнтами якого є російські олігархи, отримала доступ до системи відеоспостереження кремля та інше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-