З початку квітня Укрзалізниця перевезла понад 500 тисяч тонн зернових

З початку квітня Укрзалізниця перевезла понад 500 тисяч тонн зернових

Укрінформ
У квітні Укрзалізниця перевезла понад 500 тисяч тонн зернових, з них 138 тисяч тонн - на експорт.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє інформаційно-аналітичне видання Rail.insider.

«Укрзалізниця з початку квітня навантажила 3 млн 920 тис. т вантажів. Із них обсяг зернових становив 529 тис. т, або 14%. Про це під час онлайн-наради із представниками зернового ринку розповів заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що з 6 квітня фіксується зростання навантаження зернових. 13 квітня зафіксовано найбільший обсяг навантаженого збіжжя — 63,5 тис. т.

Наразі середньодобове навантаження у квітні становить 41 тис. т.

За оперативними даними, на експорт через прикордонні переходи з початку місяця відправлено 2 285 вагонів із зерновими, або 138,3 тис. т. Найбільші обсяги пройшли через Ізмаїл (24 тис. т) та Ізов (23 тис. т). Водночас 14,6 та 14,5 тис. т експортовано через Чоп (до Угорщини) і Ягодин. А 12,6 тис. т пропущено через Батьово.

Читайте також: Нацбанк очікує скорочення реального ВВП не менш як на третину

Як повідомлялося, в березні Укрзалізниця переробила загалом 7 970 тис. т вантажів; 8,6% від загальної кількості, або 685 тис. т, становили зернові. Обсяг середньодобового навантаження в останню декаду березня продемонстрував зростання і сягнув 35 тис. т.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-