З рф йде компанія, акціонером якої є дружина глави британського Мінфіну – ЗМІ

З рф йде компанія, акціонером якої є дружина глави британського Мінфіну – ЗМІ

Укрінформ
Індійський технологічний гіганг Infosys, в якому дружина очільника Міністерства фінансів Великої Британії Ріші Сунака має міноритарний пакет акцій, закриє свої офіси в росії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

Дружина Сунака – Акшата Марті має 0,91% акцій в компанії Infosys, вартість яких становить понад 400 млн фунтів стерлінгів.

Зазначається, що сама компанія була створена у 1981 році батьком Акшати – Нараяною Марті. Нині у техгіганту працюють понад 250 тисяч співробітників, а офіси Infosys розташовані у всьому світі, включаючи, Індії, Китаї, США, Близькому Сході, Європі та росії.

Новина про вихід компанії з росії з'явилася на наступний день після того, як пан Сунак сказав в інтерв’ю BBC, що «дуже засмучений» критикою його дружини з цього питання.

Раніше у Infosys заявили, що не мають «активних ділових відносин з місцевими російськими підприємствами».

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

росію залишили вже кілька сотень приватних компанії з різних частин світу.

Фото з сайту Sky News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-