ДБР ініціювало націоналізацію російського металу на 93 мільйони

ДБР ініціювало націоналізацію російського металу на 93 мільйони

Укрінформ
Державне бюро розслідувань виявило та ініціювало націоналізацію металу, що належало російським підприємцям, на 93 мільйони гривень.

Про це поінформувала пресслужба ДБР, передає Укрінформ.

«Працівники ДБР, під час проведення оперативних заходів, виявили та вилучили на території Морського торговельного порту в Одеській області майно російських комерсантів, яке транзитом слідувало через Україну. Вартість металічних заготовок та виробів складає понад 93 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Наразі ДБР звернулося до керівника військово- цивільної адміністрації Одеської області з ініціативою примусово вилучити продукцію та передати її на потреби Збройних сил України.

В бюро уточнили, що на сьогодні на потреби армії вже передано майно агресора на мільйони доларів, у тому числі - паливо, залізничні вагони із продукцією, вантажівки, будівельні матеріали та інша продукція, що може використовуватись у боротьбі з російськими військовими.

Як повідомлялось, раніше Державне бюро розслідувань ініціювало націоналізацію майна бізнесменів із росії та білорусі на понад 260 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-