Понад 900 підприємців мають намір евакуювати бізнес у безпечну зону

Понад 900 підприємців мають намір евакуювати бізнес у безпечну зону

Укрінформ
На сьогодні понад 900 підприємців мають намір евакуювати свій бізнес з територій, де ведуться бойові дії, у Західну Україну. 

Про це повідомляє пресслужба Федерації роботодавців України, передає Укрінформ.

«Згідно з державною програмою підтримки українського бізнесу у воєнний час, підприємства, потужності яких знаходяться у зоні бойових дій, можуть релокуватися у Західну Україну. На сьогодні бажання евакуювати свій бізнес у безпечну зону озвучили понад 900 підприємців, переміщено вже 50 підприємств», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що задля допомоги таким підприємствам, зокрема у підборі нових співробітників, організації логістики, навчання працівників та створення кадрових резервів, Федерація роботодавців та кадровий портал grc.ua також запроваджують спільний проєкт.

"На платформі grc.ua та у кабінеті Федерації будуть безкоштовно розміщуватися вакансії підприємств, а також компаній, які забезпечують логістику промислових потужностей, перевезення персоналу, підготовку та навчання нових співробітників", - наголосили у ФРУ.

Як повідомлялося, за даними Мінекономіки, станом на 29 березня потужності 98 підприємств уже перевезено на Західну Україну. 375 учасників державної програми перебувають у стадії переїзду. Загалом Міністерством економіки отримано 1164 заявок від підприємців, з яких 1058 вже опрацьовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-