Київстар встановив для українських біженців у 9 країнах Європи внутрішні тарифи

Київстар встановив для українських біженців у 9 країнах Європи внутрішні тарифи

Укрінформ
Відтепер для абонентів Київстар, які вимушено виїхали через війну в одну з дев’яти країн Європи, у роумінгу почнуть діяти внутрішні тарифи оператора.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі національного мобільного оператора.

Серед країн, де тимчасово діятимуть спеціальні умови, – Польща, Словаччина, Румунія, Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва та Чехія, поінформували в компанії.

Тобто, як пояснили в Київстар, оплачуючи свій тарифний план як зазвичай, абоненти зможуть користуватися пакетом послуг за кордоном без жодних доплат.

Нова ініціатива Київстар, як уточнили в компанії, стосується абонентів передплати з актуальними тарифними планами лінійки ТВІЙ та останніми тарифами ВСЕ РАЗОМ. У бізнес-клієнтів та контрактних абонентів нові вигідні умови будуть діяти для більшості тарифних планів.

«Якщо ви абонент передплати, який користується одним зі старих тарифів, то можете перейти на нові пропозиції в додатку для самообслуговування Мій Київстар або подати заявку на зміну тарифу через короткий номер 466 та на сайті оператора», - пропонують у компанії.

«Тепер, коли ви оплачуєте свій тариф, – ним повноцінно можна користуватися у Європі. Це дешевше місцевих операторів, практичніше та безпечніше, адже у вас діє основний контактний номер, до якого часто прив’язані банківські сервіси, соціальні мережі та багато іншого», - прокоментувала спрощення умов роумінгу директорка з розвитку продуктів на масовому ринку Київстар Тетяна Лукинюк.

Для абонентів передплати та з тарифами ВСЕ РАЗОМ, якщо вони оплатили пакет послуг, будуть діяти стандартні умови їх тарифу. Наприклад, якщо у абонента тариф ТВІЙ Вибір, то за кордоном він зможе використати 15 Гб мобільного інтернету, безліміт діє на дзвінки в мережі Київстар та на всі вхідні дзвінки, є 200 хвилин для дзвінків на номери інших операторів в Україні, а також в країні перебування. Це коштує 175 грн або 5,5 євро.

Бізнес-клієнти та контрактні абоненти Київстар у більшості тарифів отримають розширений об’єм послуг для роумінгу в доповнення до основного тарифу: 15 Гб мобільного інтернету, всі вхідні дзвінки – безлімітні, 500 хвилин для вихідних дзвінків на українські номери та номери в країні перебування, а також 50 SMS. Для них також не будуть списуватися мегабайти при використанні безлімітних додатків: месенджерів, онлайн-карт та інших сервісів.

Також бізнес-клієнти з тарифами для IoT (для датчиків, GPS-навігаторів тощо) зможуть користуватися ними в роумінгу. Для цього їм будуть нараховувати пакет мегабайтів на місяць.

Як повідомлялося, Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що обслуговує 26,3 млн абонентів мобільного зв’язку і 1,2 млн абонентів фіксованого інтернету. Компанія надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій. Мережа 4G Київстар доступна на території з 90% населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-