Хмельницька АЕС провела акцію на підтримку Славутича та Енергодару

Хмельницька АЕС провела акцію на підтримку Славутича та Енергодару

Фото
Укрінформ
Хмельницька атомна електростанція (АЕС) провела патріотичну акцію на підтримку своїх колег зі Славутича та Енергодару.

Про це Хмельницька АЕС повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«З ініціативи Хмельницької АЕС та виконкому Нетішинської міської територіальної громади сьогодні у місті-супутнику Нетішині відбулася акція єднання за участі нетішинців, працівників ХАЕС та членів їхніх родин. Учасники акції висловили свою солідарність з містами-супутниками ЧАЕС та ЗАЕС - Славутичем та Енергодаром, які потерпають зараз від дій окупантів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасники акції засудили агресію росії та підтвердили, що здатні обороняти своє місто та Україну від загарбника.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 4 березня російські військові взяли під контроль Запорізьку атомну електростанцію в Енергодарі. Станцію штурмувала колона ворожої техніки, в складі якої було близько 100 одиниць.

Чорнобильська атомна електростанція була захоплена російськими військами ще в перший день агресії – 24 лютого. Лише 20 березня вдалося провести часткову ротацію персоналу ЧАЕС та евакуацію осіб, які там перебували.

24 лютого за вказівкою президента росії путіна почалося вторгнення російських військ в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Фейсбук Хмельницької АЕС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-