Маєток олігарха Абрамовича стане одним із перших заморожених активів у США – ЗМІ

Маєток олігарха Абрамовича стане одним із перших заморожених активів у США – ЗМІ

Укрінформ
Маєток російського олігарха Романа Абрамовича вартістю 50 мільйонів доларів у районі масиву Скелястих гір на півночі США, ймовірно, стане одним із перших активів, заморожених американським урядом, якщо він потрапить під санкції Білого дому.

Про це йдеться в публікації на сайті CNBC, передає Укрінформ.

«Це неймовірна власність, і вона дуже рідкісна. Багато моїх клієнтів уже розпитували про неї», - зазначив у цьому зв’язку співзасновник брокерської фірми Douglas Elliman Real Estate Райлі Уорвік.

Мегабудинок у штаті Колорадо площею понад 1300 квадратних метрів та земельну ділянку понад 80 гектарів російський мільярдер купив у 2008 році за $36,5 мільйонів. За нинішніми цінами її вартість зараз сягає понад $50 мільйонів.

Абрамович також володіє будинком у стилі шале площею 510 квадратних метрів у Сноумас-Віллідж, який він придбав у 2008 році за $11,8 мільйонів. Місцеві брокери кажуть, що ця нерухомість розташована по дорозі до його більшого маєтку. Вона може використовуватися як гостьовий будинок, помешкання для доглядача або лижний будинок, оскільки знаходиться поруч зі схилами.

За словами експертів, нерухомість є однією з головних цілей для заморожування активів, якщо Абрамович потрапить під санкції.

Як повідомляв Укрінформ, Роман Абрамович перебуває у санкційних списках Великої Британії, ЄС, Канади. Білий дім також вивчає можливості включення російського олігарха до списку санкцій США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-