Центр протидії дезінформації пояснив, хто і як може одержати 6500 гривень від держави

Центр протидії дезінформації пояснив, хто і як може одержати 6500 гривень від держави

Укрінформ
У Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони роз’яснили, хто і як може отримати одноразову матеріальну допомогу під час війни.

Як передає Укрінформ, про це Центр повідомляє у Телеграмі.

«У соціальних мережах поширюється багато різної інформації, через яку може скластися хибне враження, що кожен громадянин України може отримати 6500 грн від держави. Насправді ж, єПідтримку можуть отримати наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ, крім працівників бюджетних установ, фондів загальнодержавного страхування та державної служби»,- йдеться в повідомленні.

Також отримати 6 500 грн від держави можуть ФОП усіх груп.

Проте йдеться про людей, які сплачують податки на території Чернігівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької, Донецької, Луганської, Житомирської, Одеської, Волинської, Київської областей та м. Київ

«Отримати гроші можна лише через застосунок «Дія», оформивши єПідтримку. Для клієнтів Monobank, Альфа-банк, ПриватБанк, А-Банк, Ощадбанк, Укргазбанк, Raiffeisen Bank, Банк Восток, IdeaBank, izibank, ПУМБ»,- зазначили в Центрі протидії дезінформації.

Як повідомлялося, жители регіонів, де йдуть найактивніші бої, зможуть отримати 6,5 тис. грн у межах "єПідтримки". Подати заявку можна, навіть якщо вже отримана допомога за вакцинацію проти COVID-19

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-