Понад 34 мільйони заарештованих коштів віддадуть ЗСУ - Офіс генпрокурора

Понад 34 мільйони заарештованих коштів віддадуть ЗСУ - Офіс генпрокурора

Укрінформ
В Офісі генпрокурора поінформували, що більш як 34,5 мільйона гривень, заарештованих раніше як речові докази, спрямують на підтримку Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба відомства поінформувала у Телеграмі.

«За участю прокурорів Офісу генерального прокурора судом задоволено клопотання про зняття арешту з речових доказів та направлення їх на придбання військових облігацій. Понад 34,5 млн грн буде перераховано на спеціальний рахунок на підтримку Збройних сил України», – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що прокурори здійснювали процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях щодо незаконного заволодіння посадовими особами товариства грошовими коштами держбюджету під час закупівлі спецтехніки для потреб Києва.

Як повідомлялося, 24 лютого російський президент путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти країни-агресора.

Міжнародний суд ООН 16 березня зобов’язав рф негайно припинити вторгнення в Україну.

Фото: facebook.com/NationalBankOfUkraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-