Нафтосервісний гігант Baker Hughes зупиняє інвестиції у росію

Нафтосервісний гігант Baker Hughes зупиняє інвестиції у росію

Укрінформ
Одна з найбільших у світі компаній з обслуговування нафтових родовищ Baker Hughes оголосила, що призупинила нові інвестиції для своїх операцій у росії.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заяву компанії.

«Криза в Україні викликає серйозне занепокоєння, і ми рішуче підтримуємо дипломатичне розв'язання. Ми засуджуємо насильство, наші серця – з постраждалими», – заявив голова і генеральний директор Baker Hughes Лоренцо Сімонеллі.

За його словами, компанія продовжить виконувати чинні договірні зобов'язання за умови, якщо вони не порушуватимуть режим санкцій.

Раніше дві компанії з "великої четвірки" нафтосервісних компаній - Halliburton та Schlumberger - оголосили про рішення почати вихід з рф.

До "великої четвірки" входять Baker Hughes (BHI), Halliburton (HAL), Schlumberger (SLB) and Weatherford International (WFT).

Як повідомлялось, 24 лютого 2022 року президент росії володимир путін розпочав новий етап війни проти України. Російські війська почали руйнувати міста та селища України з використанням артилерійських систем залпового вогню, авіаційних ударів та ракетних атак. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-