Єрмак закликав представників міжнародних інвесткомпаній купувати військові облігації України

Єрмак закликав представників міжнародних інвесткомпаній купувати військові облігації України

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак закликав міжнародних інвесторів купувати військові облігації України та переводити свій бізнес із території країни-агресора в нашу державу.

Про це він розповів під час брифінгу, оприлюдненому у Телеграмі Офісу Президента, передає Укрінформ.

"Мною проведена зустріч в режимі онлайн-конференції з представниками провідних інвестиційних компаній світу, в ній взяли участь майже 300 представників, серед яких Goldman Sachs, "Morgan Stanley, Franklin Templeton та інші. Я сказав нашим міжнародним фінансовим партнерам, що весь світ побачив сьогодні, що Україна не здається і не поступиться незалежністю та територіальною цілісністю", - повідомив Єрмак.

Він додав, що закликає міжнародний бізнес інвестувати у купівлю військових облігацій українського уряду.

"Також важливо, щоб відповідальні компанії, які йдуть сьогодні з росії, переорієнтувалися на Україну. Я застеріг, що жодних ознак дефолту України немає. Ця проблема має турбувати країну-агресора", - заявив керівник ОП.

Він додав, що влада вже думає про те, як буде відновлювати нашу країну. Для цього Україна планує залучити кошти міжнародних партнерів, а також репарації та компенсації, які має сплатити російська федерація за свою агресію.

Як повідомлялося, із 24 лютого за вказівкою президента росії путіна почалося широкомасштабне вторгнення російських військ в Україну. Загарбники обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-