Уряд знімає всі обмеження по програмі «5-7-9» – Шмигаль

Уряд знімає всі обмеження по програмі «5-7-9» – Шмигаль

Укрінформ
Уряд знімає всі обмеження по програмі «5-7-9», що дозволяє будь-якому українському бізнесу отримати кредит на пільгових умовах.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час відеозвернення, опублікованого у Телеграмі, передає кореспондент Укрінформу.

«Уряд знімає всі обмеження по програмі «5-7-9». Будь-який український бізнес, якому потрібна підтримка, зможе отримати кредит за пільговими умовами. Відтепер максимальна сума кредиту збільшується до 60 млн грн. На час воєнного стану та ще місяць після його завершення ставка по кредитах буде 0%. Відсотки за тих, хто хоче вести бізнес, сьогодні буде сплачувати держава», - сказав Шмигаль.

Водночас глава українського уряду зауважив, що після воєнного стану відсоткова ставка по цій програмі буде встановлена на рівні не більше 5%.

Як повідомлялось, 24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-