В Україні видобуток газу зріс майже на 1,5% - Вітренко

В Україні видобуток газу зріс майже на 1,5% - Вітренко

Укрінформ
На тлі воєнних дій видобуток газу в Україні вдалося збільшити майже на 1,5% у порівняні з аналогічним періодом минулого року.

Про це заявив голова правління НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко на брифінгу в Ukraine Media Center, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Видобуток трохи впав по відношенню до довоєнного рівня, але він наразі майже на 1,5% перевищує обсяг видобутку в той самий час минулого року", - сказав Вітренко.

Він підкреслив, що попри воєнні дії, українські газовики продовжують бурити свердловини у безпечних районах. Наразі у ПСГ знаходиться майже 9,5 млрд кубометрів газу.

Як повідомлялося, після початку широкомасштабного вторгнення в Україну АТ “Укргазвидобування” стабільно продовжує видобувати газ на всіх своїх об’єктах, за винятком тих, які знаходяться поблизу лінії зіткнення.

24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-