Світ розуміє, які компанії оплачують своїми грошима вбивства українців – Подоляк

Світ розуміє, які компанії оплачують своїми грошима вбивства українців – Подоляк

Укрінформ
Європа і світ чудово розуміють, що таке бізнес на крові та які компанії досі працюють у російській федерації.

Про це написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твітері, повідомляє Укрінформ.

«Велика Британія, Європа, світ чудово розуміють, що таке бізнес на крові. І які компанії зараз по-хижацьки, по-вампірськи заробляють у росії й оплачують своїми грошима масові вбивства українців», - зазначив Подоляк.

Він також поділився дописом депутата парламенту Великої Британії, голови спеціального комітету з питань оборони Палати громад Тобіаса Елвуда, який опублікував перелік компаній з Франції та Німеччини, що досі працюють в рф. Серед вказаних компаній – французькі Leroy Merlin, Danone, Auchan, Crédit Agricole та німецькі Volkswagen, BMW, Mercedes, Adidas.

Як повідомлялось, станом на 14 березня, 209 західних компаній повністю вийшли з російського ринку та припинили взаємодію з російськими партнерами, а 378 - обмежили роботу частково.

Європейський Союз та низка інших країн, зокрема США, Канада, Австралія, Велика Британія, запровадили проти росії санкції через війну в Україні.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-